Henrikin uuden sinkun kruunaa Alexander Kuoppalan kitarointi

Rap-artisti Henrikki otti uuden suunnan elämälleen vuonna 2018, kypsyi artistina ja kirjoitti kokemuksensa positiiviseen tulevaisuuteen kurkottavaksi biisiksi. Tänään julkaistun stadionsoundisen Syntyny uudestaan -singlen kruunaa vierailevan Children of Bodomista ja Timo Rautiaisen bändistä tutun Alexander Kuoppalan kitarointi.

Biisi syntyi Seinäjoella tuotantoryhmä Evoluutio Musicin kanssa. Kappaletta työstettäessä todettiin, että mahtipontiseen biisiin sopisivat hyvin rokkikitarat. Henrikille entuudestaan tuttu Kuoppala oli luonnollinen valinta vierailevaksi kitaristiksi.

Kappaleen positiivisena viestinä on Henrikin omakohtainen kokemus siitä, että syvimmältäkin pohjalta voi ponnistaa uuteen suuntaan elämässään.

Artistinimen takana olevalla Paavo Saikkosella oli elämä raiteillaan. Liiankin raiteillaan, sillä Paavoa vaivasi elämän keskiluokkainen yksitoikkoisuus.

Äkkiä kaikki kuitenkin mullistui. Paavon äiti kuoli ja tuli avioero. Elämä oli kalibroitava kokonaan uusiksi. Paavo tajusi, että samaan aikaan kun elämältä oli nyt hävinnyt pohja, hänellä oli mahdollisuus lähteä tavoittelemaan kaikkia niitä asioita, jotka hän oli aikaisemmin jättänyt tekemättä.

Oli aika syntyä uudestaan. Henrikki astui esiin ja musiikki onkin täyttänyt Paavon elämän vuodesta 2018 lähtien.

Henrikki on aiemmin julkaissut seitsemän singleä ja yhden EP:n. Suurin hitti on 250 000 kertaa Spotifyssa streamattu Älä odota.

Syntyny uudestaan Spotifyssa.

Henrikin Kotisivut, Facebook-sivu ja Instagram.