Radio versioi Mestaripiirrosta

Tänään päivänvalon nähnyt Radion ensisingle on komea versio Mestaripiirros-kappaleesta. Koskettavan kauniin pop-kappaleen on aiemmin levyttänyt Egotrippi ja Anna PuuKnipin säveltämä biisi kurottaa kohti hengellisiä ulottuvuuksia, joita Mariskan teksti vahvistaa ”luojan luoma”-teemallaan.

Radio-yhtyeen muodostavat Arcadio ja Rami Hentilä, joiden duettona Mestaripiirros etenee kohti loppuhuipennustaan. Arcadio ja Rami vastaavat myös kappaleen tuotannosta yhdessä Jouni Karin kanssa. Kari on myös miksannut biisin.

Espanjassa syntynyt Arcadio on suomalainen artisti, joka on julkaissut kaksi sooloalbumia. Rami Hentilä taas tunnetaan muun muassa Jesse & Varjot -yhtyeestä. He ovat olleet ystävyksiä jo 30-vuoden ajan.

”Tutustuttiin Arcadion kanssa vuonna -91 silleen et se tuli bussissa istumaan mun viereen ja koetti myydä mulle laitetta millä voi soittaa kolikkopuhelimissa ilmaiseksi”, Rami muistelee nauraen.

Mestaripiirros on ystävysten ensimmäinen yhteinen julkaisu. Lisää julkaisuja on lupa odottaa jo ihan lähitulevaisuudessa.