Atlases-muusikoista koostuva Marto julkaisi toisen singlensä

Ärhäkästi ensimmäisellä Portaali-singlellä esittäytynyt Marto on julkaissut toisen singlen ja lyriikkavideon kappaleesta Solus. Äärimmäisellä nopeudella alkava kappale osoittaa edetessään, että Marton vaihdelaatikosta löytyy muutakin kuin vauhtia. Vajaassa kolmessa minuutissa Marto ehtii väläyttää myös CMX– ja Kotiteollisuus-tyylistä melankolista laulantaa ja teknisesti moukaroivaa
riffittelyä.

Marto on uusi yhtye, joka syntyi kotimaisen post metal -ryhmä atlasesin ympärille. Marton ajatuksena on yhdistää äärimmäistä musiikkia runollisiin sanoituksiin ja viimeistellä kokonaisuus laadukaalla tuotannolla. Rockhopper Music julkaisee Marton Sine Nomine EP:n 17. joulukuuta.

Kokoonpano

Nico Brander – Kitara (Atlases)
Ville-Veikko Laaksonen – Kitara (Atlases, ex-Oceanwake)
Arttu Leppänen – Rummut (Atlases, ex-Callo)
Jesse Simola – Laulu (Atlases)
Ville Vuorinen – Basso (ex-Callo)

Marto somessa
Facebook: https://www.facebook.com/martonorth
Instagram: https://www.instagram.com/martonorth/