Rakkaus on korjaava voima Antivalentin dystooppisella singlellä Full Repair

Antivalentin tammikuussa ilmestynyt ja radiohitiksi noussut single Raven saa jatkoa tänään ilmestyneestä Full Repair –singlestä ja –videosta. Full Repairillä yhtye maustaa modernin vaihtoehtorockinsa vahvoilla pop-elementeillä – raskaita särökitaroita unohtamatta. Puhdas, välillä grungemainen laulu sekä utuisen haikailevat kaiut ja HIM:n lovemetallimaisuus säilyvät myös Antivalentin käyntikorttina.

Dystooppiseen maailmaan sijoittuva Full Repair on tarina biomekaanisesta henkilöstä, jonka mekaniikka ja mieli ovat ajan saatossa romuttuneet. Virheettöminkin koneisto on rikkoutuva, jos vastakappale syö ratasta säleiksi. Ruostunut ja surusta rapautunut sydän on vailla rakkautta, ja vain rakkaus voi käynnistää sen uudelleen.

Full Repair on kolmas singlelohkaisu Antivalentin myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta. Tammikuussa julkaistua Ravenia edelsi joulukuussa 2021 ilmestynyt single Heavy, jolla Antivalent ensimmäisen kerran esitteli uudistunutta soundiaan. Albumin valmistelussa yhtye on tehnyt yhteistyötä muun muassa Jussi Ylikosken (Moon ShotDisco Ensemble) kanssa.

Vuonna 2016 Seinäjoella perustettu Antivalent kertoo musiikkinsa olevan kunnianosoitus muun muassa sellaisille yhtyeille kuin Disco Ensemble, LapkoPlacebo ja Biffy Clyro.

Full Repair –single Spotifyssa.
Full Repair -video YouTubessa.
Videotuotanto: ROK O ROK STUDIO

Antivalent:
Omar Zouiter (Lead-laulu & Rytmikitara)
Oskari Grahn (Lead-kitara)
Tomi Latvala (Basso)
Joni Vähämäki (Rummut)

Sosiaalinen media
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify
TikTok

antivalent.com