Lockdown antoi inspiraation Jonas Sebastianin soolouralle

Tänään singlenä julkaistu Stardust (I’m A Believer) on Crumblandin keulakuvana tunnetuksi tulleen Jonas Sebastianin soolodebyytti, akustisten kitaroiden ja jousisoittimien hallitsema ilmavantarttuva, folkhenkinen popbiisi.

Biisillään Jonas haluaa luoda uskoa tulevaisuuteen.

”Näinä synkkinä aikoina halusin tehdä leikkimielisen biisin siitä, miltä tulevaisuus saattaa näyttää. Se on uskoa ja toivoa täynnä ja toimii itselleni jokapäiväisenä mantrana ja muistutuksena valoisammasta huomisesta”, Jonas kertoo.

Heti Crumlandin hajoamisen jälkeen Jonas suunnitteli soolouralle siirtymistä, mutta ajatus jäi hautumaan ja musiikki jäi taka-alalle. Vuonna 2020 alkanut lockdown-aika sai Jonaksen lopulta tarttumaan sävelkynään ja musiikki alkoi virrata. Biisejä syntyi luonnosta, valosta ja tietenkin myös rakkaudesta. Kappaleita on kasassa jo reilu levyllinen ja debyyttialbumia on lupa odottaa lähitulevaisuudessa.

Stardust (I’m A Believer) Spotifyssa.

Jonas Sebastian Facebookissa ja Instagramissa.