Maailman parhaaksi kitaristiksi valitulta suomalaisnuorukaiselta debyyttisingle

Guitar World -lehdessä Young guitarist of the year -kilpailun vuonna 2020 voittanut Juho Ranta-Maunus esittelee Code Eternal -yhtyeensä tänään julkaistulla ensisinglellä The Wave. Kappale on esimakua lokakuun 28. julkaistavalta Sixth Wave -EP:ltä. Singlen yhteydessä on julkaistu myös video studiosessioista, josta on aistittavissa pääosin 16-vuotiaista muusikoista koostuvan yhtyeen poikkeuksellinen lahjakkuus. Code Eternalin musiikkia voi kuvailla haastavaksi progemetalliksi, jossa yhdistyvät tekninen osaaminen ja laadukkaat sävellykset.

Seinäjoelta kotoisin olevan Juho Ranta-Maunuksen voitto kansainvälisesti arvostetussa kitaralehdessä huomioitiin laajasti vuonna 2020 suomalaisessa mediassa. Ranta-Maunus voitti kilpailun omalla materiaalilla ollessaan vasta 14-vuotias. Voiton jälkeen Juho Ranta-Maunus on keskittynyt oman materiaalin työstämiseen Seinäjoen seudulta löytyneen yhtyeensä kanssa. Suuri osa Code Eternalin muusikoista opiskelee Ranta-Maunuksen tavoin Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopistossa. Yhtyeelle kirjoitetun materiaalin lisäksi Juho Ranta-Maunus on työstänyt myöhemmin tänä vuonna ilmestyvää soolomateriaaliaan.

The Wave -single
Spotifyssa
Deezerissa
iTunesissa
Amazonissa
Apple Musicissa

Kokoonpano
Juho RantaMaunus – kitara
Aku Vuorela – basso
Marlon Mäkelä – rummut
Matias Källi – koskettimet

Code Eternal
Instagramissa

Juho Ranta-Maunus
YouTubessa
Instagramissa