Park 7 -yhtyeen single on pop-koukkujen ilotulitusta

”Tämä biisi soi päässäni jatkuvasti!”
”Sama täällä ja sitä on jatkunut jo viikon!”

Maailmaa runsaasti kiertäneeltä Park 7 -yhtyeeltä on tänään ilmestynyt ”I Still Believe” -single ja kappaleen tunnelmaa upeasti kuvittava video. Kappaleen synnyttyä laulajakitaristi Miika Lamminmäki ja tuottaja Topi Latukka kävivät yllä olevan viestien vaihdon, joka kuvastaa uuden singlen luonnetta. ”I Still Believe” on pop-koukkujen, suurten tunteiden ja tanssittavuuden ilotulitusta. Samalla se jatkaa luontevasti satoja keikkoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa tehneen yhtyeen äärimmäisen tarttuvaa musiikillista linjaa.

Park 7 työskenteli singlellä ensimmäistä kertaa Euroviisu-edustaja Softenginestä tutun tuottajan Topi Latukan kanssa. Yhteistyö oli toimivaa ja kappale syntyi kuin itsestään vuorokauden aikana.

Miika Lamminmäki kertoo kappaleen synnystä:
”Biisin kirjoittaminen tuntui meille kaikille kuin terapiasessiolta. Kappale ikään kuin kirjoitti itsensä yhden päivän aikana. Olen iloinen, että onnistuimme yhdistelemään biisissä pohjoismaista melodisuutta ja tarttuvan pop-tuotannon. I Still Believe kertoo siitä, että jopa pelon, yksinäisyyden ja ahdistuksen keskellä on aina toivoa.”

Park 7 on julkaissut reilun kymmenen vuoden aikana kolme albumia, joista kaksi ensimmäistä se teki suomen kielellä. Kolmannella albumilla laulukielen englanniksi vaihtanut yhtye on ottanut lupaavia kansainvälisiä askeleita ja ahkeran keikkailun myötä se on kiinnitetty yhdysvaltalaiselle Burtonwood Recordsille. Seuraavan kerran Park 7 on mahdollista nähdä livenä 23.10. Tampereen Olympia-korttelissa osana yhdysvaltalaisen REDin ja Keith Wallenin Euroopan kiertuetta.

I Still Believe -single
Spotifyssa
Apple Musicissa
iTunesissa

Kokoonpano
Miika Lamminmäki – laulu, kitara
Tuukka Luomaranta – kitara, taustalaulu
Miika Luomaranta – rummut
Park 7
Instagramissa
Facebookissa
YouTubessa
Spotifyssa
Kotisivut