Raskas, raskaampi, Palehørse – Tulevan albumin ensisingle ilmestyi

Kotimainen Palehørse on palannut! Tarttuvia riffejä, teknistä taituruutta ja koukuttavia melodioita rouhealla otteella yhdistelevä Palehørse valmistautuu kakkosalbumiinsa julkaisemalla Unravel-singlen. Kappale edustaa levyn raskainta laitaa ja niputtaa useasta lähteestä napatut elementit taitavasti saumattomaan pakettiin. Kappaleen videon on ohjannut Jerkka Perälä.

Aiemmin Amendfoil-nimellä tunnettu Palehørse vaihtoi vuonna 2019 nimeään, kutistui trioksi, solmi levytyssopimuksen norjalaisen Indie Recordingsin kanssa ja julkaisi kehutun debyyttialbuminsa. Yhtyettä on pidetty yhtenä suomalaisen metallin lahjakkaimmista ja lupaavimmista nimistä. Pitkään valmisteltu kakkosalbumi ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

 

 

 

 

 

 

 

Kuuntele ”Unravel”
Spotifyssa
Apple Musicissa
iTunesissa
Tidalissa
Deezerissa
Amazon Musicissa

Kokoonpano
Lassi Mäki-Kala – laulu, kitara
Samu Honko – rummut
Ville Siivonen – basso

Palehørse
Instagramissa
Facebookissa