”TOOLia stoneristi” – ruotsalainen Stone Of Duna esittäytyy

Kotimaisen Rockhopper Agencyn kanssa yhteistyön aloittanut ruotsalainen Stone Of Duna on julkaissut kolmannen singlen ”The Seven Aspect Snake” tulevalta debyytti-EP:ltään. Progressiiviseksi stoneriksi musiikkinsa luokitteleva göteborgilaisyhtye yhdistelee taitavasti kimuranttia riffittelyä, tarttuvia melodioita ja pölynkatkuisen pörisevää stoneria. Bändi on kuin Tool, Queens Of The Stoneage ja kotimainen Wheel samassa paketissa. Yhtyeen kaksi aiempaa singleä ”Stygian Slumber” ja ”Deathbright” ovat ehtineet aiheuttaa ansaittua kuhinaa hämmentävän korkeatasoisella ja kunnianhimoisella otteellaan.

Stone Of Duna sai alkunsa vuonna 2021, kun kolme lapsuudenystävää Max, David ja Arvid lyöttäytyivät yhteen Grimner-yhtyeessä aiemmin vaikuttaneen laulajakitaristi Marcuksen kanssa. Yhtye on hionut progressiivista stoneriaan rauhassa ennen sen tuomista päivänvaloon. Tekeillä oleva viiden kappaleen EP tulee olemaan polveileva trippi kaikille musiikkinsa rouheana nauttiville.

The Seven Aspect Snake
Spotifyssa
Apple Musicissa
iTunesissa
Deezerissa

Kokoonpano:
Marcus Asplund Brattberg – kitara, laulu
David Wijing – rummut, laulu
Arvid Enemar – basso
Max Hed – kitara