Kolossus esittelee tulevaa EP:tä tyrmäävällä singlellä ”Maankamara”

Lem1stä ja Göteborgista musiikillisen äidinmaitonsa imenyt Kolossus esittelee tammikuussa julkaistavaa viiden biisin Arma-EP:tään tänään julkaistulla singlellä Maankamara.

Itä-Suomesta kotoisin oleva Kolossus teki vakuuttavaa jälkeä jo debyyttialbumillaan Veritas (2019), ja siltä lohkaistu Suljetut silmät -single raivasi tiensä Spotifyn Suomen 40 viraalisinta -listalle asti. Miitri Aaltosen (Stam1na, Mokoma) miksaamalla Arma-EP:llä yhtye matkaa joka osa-alueella vielä saappanheiton verran pidemmälle. Energisesti päälle vyöryvä Maankamara on kiinnipitelemätön ja selittelyjä kaipaamaton ensimmäinen näyte tulevalta EP:ltä.

Kuuntele Maankamara
Spotifyssa
Apple Musicissa
Tidalissa
Deezerissa
Amazon Musicissa

Yhtyeen laulaja Petri Tarvainen kertoo Maankamarasta:

”Biisi kertoo sodan dynamiikasta: siitä, miten historia toistaa itseään, yksilön tarpeet hävitetään ja miten asioita yksilöiden tulee tehdä sodan aikana. Sodasta selvinneet kantavat taakkaansa mukanaan loppuelämän, eivätkä välttämättä ikinä selviä kokemastaan. Yksilöt ja yhteiskunnat kohtaavat sodan jälkeen itsensä ja toisensa. Elpyminen ja haavojen parantaminen vie vuosipolvia, kunnes historia toistaa itseään.”

 

 

 

 

 

 

Kolossus
Petri Tarvainen – Laulu
Jaakko Kauppinen – Kitara
Janne Roiha – Kitara
Antti Juuti – Basso
Juuso Härkönen – Rummut

Linkit
Facebook
Instagram
Spotify