Lem1 ja Göteborg kohtaavat Kolossus-yhtyeen ”Arma” EP:llä

Syvälle Lem1n sekä Göteborgin musiikilliseen multaan saappaansa upottanut Kolossus-yhtye antaa vahvan näytön osaamisestaan tuoreella viiden biisin EP:llä nimeltä ”Arma”. Itä-Suomesta kotoisin oleva Kolossus teki vakuuttavaa jälkeä jo debyyttialbumillaan Veritas (2019), ja siltä lohkaistu Suljetut silmät -single raivasi tiensä Spotifyn Suomen 40 viraalisinta -listalle asti. Miitri Aaltosen (Stam1na, Mokoma) miksaamalla ”Arma”-EP:llä yhtye on kiristänyt ruuvia entisestään. Arma on anteeksipyytelemätön, energinen ja ajoittain myös haavoittuvan herkkä tuotos, jonka kappaleiden teemoissa näkyy ihmisen historia ja sotien arvet.

Yhtyeen erilaiset puolet hienosti niputtavasta kappaleesta, K.P.V (Kohti Punaista Valoa), on julkaistu lyriikkavideo, jonka voi katsoa alta.

Kuuntele Arma
Spotifyssa
Apple Musicissa
Tidalissa
Deezerissa
Amazon Musicissa

 

 

 

 

 

 

 

Kolossus: Arma
1. Maankamara
2. K.P.V (Kohti Punaista Valoa)
3. Henkipatto
4. Hiiltynyt Katse
5. Valkoinen Kääpiö

Kolossus
Petri Tarvainen – Laulu
Jaakko Kauppinen – Kitara
Janne Roiha – Kitara
Antti Juuti – Basso
Juuso Härkönen – Rummut

Linkit
Facebook
Instagram
Spotify