Jaden uudella singlellä hypätään Tinder-maailman pinnallisuudesta syviin vesiin

Jade tekee vahvan paluun uudella singlellään Kerro mulle sun haavoista. Muutaman vuoden julkaisutauon aikana Jade on työstänyt valmiiksi useita sekä elektronisia että luomumpia biisejä.  Näistä tänään ilmestyi ensimmäinen single Kerro mulle sun haavoista, joka edustaa jälkimmäistä kategoriaa. Kappale käynnistyy herkällä huiluriffillä ja sen tarttuvat melodiat vievät kuulijan vastustamattomasti mukanaan.

Biisin lyriikat osuvat kohtaan, joka meistä jokaisesta löytyy, mutta jota harvoin muille avaamme. Tekstillä on kuitenkin lohduttava viesti.

Kappale kertoo halusta päästä kohtaamisissa pintaa syvemmälle. Hypätä suoraan jopa syvään päätyyn ja pysähtyä kuuntelemaan. Hektisen elämän rinnalle ihminen kaipaa rauhallisia hetkiä, joissa syvällisten keskustelujen avulla ymmärrämme paremmin toista ihmistä. Tinder-maailman pinnallisten kohtaamisten sijaan tarvitaan aitoutta ja rehellisyyttä. Haavamme ovat osa meitä, eikä niitä ole syytä peitellä.

”Tekstissä puhutaan suoraan sydämestä – ihminen ihmiselle. Me ollaan lopulta kaikki tällaisia moneen kertaan rikkoutuneita, ja se on ok”, Jade kertoo.

Jade on laulaja-lauluntekijä Annika Tello, jolla on löytöretkeilijän sielu. Monet Jaden kappaleet ovat liittyneet matkakokemuksiin ja sijoittuneet maapallon kartan kaukaisimpiin kohteisiin. Kerro mulle sun haavoista sen sijaan on universaali kappale, jolla ei ole yhtä pistettä kartalla.

”Nämä samat sanat voi sanoa ihmisille monessa eri maassa ja kulttuurissa, myös täällä Suomessa ja Rovaniemellä. Tässä tekstissä on riisuttu kaikki ulkopuolinen, ja jäljelle jää vain hiljainen huone, jossa halutaan kohdata ihminen, olla puolin ja toisin läsnä ja keskustella rauhassa ihan mistä vain” Jade avaa lyriikan ydintä.

Kerro mulle sun haavoista -single löytyy julkaisupäivänä muun muassa Spotifyn New Music Friday Suomi -soittolistalta. Jadelta on aiemmin ilmestynyt kolme singleä: Piirrä kartta minuun, Maailmanloppu ja Lampun henki. Näistä Piirrä kartta minuun lähestyy jo 100 000 striimauksen rajaa Spotifyssa.

Kerro mulle sun haavoista:
Spotifyssa
Apple Musicissa.

Linkit:
Facebook @jadefinland
Instagram @jadeartistiofficial
Spotify artistiprofiili
Youtube artistikanava