Tanskalaisen rock-perinteen parhaat puolet kohtaavat Superloaderin uudella singlellä

Superloader kantaa tanskalaisen rockin parhaita perinteitä marssittamalla estradille uuden vahvan rocksinglen ”And Then Another Ship Goes By”. Biisillä stadionmeininki kohtaa luontevasti tanskalainen katurockin.

”And Then Another Ship Goes By” kiteyttää väistämättömän totuuden –  elämässä kohtaamistamme haasteista huolimatta aika ei pysähdy koskaan eikä kenenkään vuoksi.

Superloader on tunnettujen tanskalaisten muusikoiden ryhmä. Bändin laulaja-kitaristi Bjørn ”Billy” Poulsen muistetaan bändistään Black City, jonka single Summertime oli suuri hitti. Bändin basisti Anders Kjølholmin CV:stä löytyy muun muassa Volbeatin alkuperäisjäsenyys. Kitaristi Nicolaj René Jensen on vaikuttanut Rambling Vibes -yhtyeessä ja rumpali Kristian Buch on ollut osa rytmiryhmää Blå Nætterissä.

Yhtye valmistelee toista albumiaan ja And Then Another Ship Goes By on toinen singlejulkaisu tulevalta albumilta. Ensimmäinen näyte tulevasta saatiin joulukuussa ”Leaving You, Leaving Me”-singlen muodossa.

Superloaderin debyyttialbumi ”Travel In Time” ilmestyi vuonna 2016. Lisäksi aiemmin tänä vuonna ulos tuli ”Restless Soul”-niminen vinyylilevy, joka sisältää yhtyeen viime vuonna julkaisemat kaksi EP:tä.

”And Then Another Ship Goes By”-single on Superloaderin ja suomalaisen levy-yhtiön Rockhopper Musicin juuri solmitun maailmanlaajuisen levytyssopimuksen ensimmäinen julkaisu.

Uusi single vangitsee kyselemättä niin tärykalvot kuin sydämetkin ja viitoittaa samalla tietä uudelle luvulle Superloaderin musiikillisella matkalla.


Superloader:

Bjørn “Billy” Poulsen: Lead Vocal & Guitar
Anders Kjølholm: Bass & Choir
Nicolaj René Jensen: Guitar & Choir
Kristian Buch: Drums & Choir. Former band

Instagram | Facebook