Sarlotin debyyttisinglellä limittyvät moderni pop ja perinteinen iskelmä

Jyväskyläläinen Sarlot astuu suomalaiselle musiikkitaivaalle haikeamielisyyttä tuikkivan debyyttisinglen ja –videon Vain tyhmät rakastuu kera. Single on samalla ensimmäinen näyte Sarlotin valmisteilla olevalta debyyttialbumilta.

Sarlotin musiikissa moderni pop ja perinteinen iskelmä limittyvät saumattomasti toisiinsa. Vain tyhmät rakastuu on rakkausballadi, jonka tekstin kyyniselle näkökulmalle löytyy lämmin kontrasti. Laulun päähenkilö kipuilee järjen ja rakastamisen tunteen ristitulessa.

Kappaleen tarinallisuus kannattelee myös siitä tehtyä videota. Sarlot on itse ollut vahvasti mukana niin biisin- kuin videontekoprosessissakin. Nuoruudestaan huolimatta Sarlot pystyy hyödyntämään artistina monialaista kokemustaan. Ilmaisussa näkyvät niin musiikki-, teatteri- kuin kauneuskilpailutaustakin.

”Tahdon heittäytyä monipuolisesti erilaisiin ilmaisutapoihin ja tunteisiin,” Sarlot sanoo.

Laulut syntyvät tuottaja ja muusikko Visa Oscarin studiolla. Lisäksi tiimiin kuuluvat pop-säveltäjä Matias Taivainen sekä laulun- ja elokuvantekijä Rasmus Mäntymaa.

”Lopulta me ei enää tiedetä, kuka tän biisin kirjoitti, sillä prosessissa on kaikki niin iloisesti olleet mukana. Me ollaan hyvä tiimi. Vain tyhmät rakastuu on juuri monien ihmisten tarina,” naurahtaa Sarlot.

Vain tyhmät rakastuu:
Spotifyssa
YouTubessa

Sarlot:
Facebook
Instagram