Sarlotin Kerubilapsi ampuu Amorin nuolen kuulijan sydämeen

Sarlotin tänään julkaistu kesäsingle Kerubilapsi ampuu Amorin nuolen suoraan kuuntelijan sydämeen. Kappale on yhdistelmä EDM:ää ja iskelmällistä poppia slide-kitaroilla maustettuna.

”Biisin teksti syntyi studiolla hyvinkin nopeasti. Otettiin rehellinen ja pyyteetön asenne rakkaudesta kirjoittamiseen, ja siitä syntyi tällainen vaaleanpunaisen pilven reunalla istuskelevan ihmisen kertomus. Kerubilapsi kiteyttää hyvin sen, millaista on naiivisti rakastua ja rakastaa, ilman ennakkoluuloja ja tahtotiloja”, Sarlot kertoo.

Kerubilapsen tarinallinen video julkaistaan tänään klo 16:00 Sarlotin YouTube-kanavalla. Video seurailee biisin tunnelmia ja tekstin sisältöä.

”Kerubi-video lähtee liikkeelle rustiikkiselta juna-asemalta. Ajatus syntyi laulun slide-kitaroinnista, jossa kuului villin lännen kaikuja. Videossa Amor suorittaakin lännenelokuvien perinteitä kunnioittaen aivan omanlaisensa junaryöstön. Symboliikkaakin löytyy. Rakkaus yllättää antaen elämälle uuden suunnan”, videon ohjaaja Rasmus Mäntymaa kertoo.

Kerubilapsi on Sarlotin kolmas single, jonka sävellys ja sanoitus on ryhmän Sarlot, Visa Oscar, Matias Taivainen ja Rasmus Mäntymaa yhteistyön tulos. Visa Oscar vastasi biisin äänityksistä, miksauksesta ja tuotannosta Oscar Music Production studiolla.

Kerubilapsi Spotifyssa.
Kerubilapsi-video julkaistaan tänään klo 16:00 Sarlotin YouTube-kanavalla.

Sarlot Facebookissa ja Instagramissa.