Olotiloja öisiltä kotimatkoilta ja dösäpysäkeiltä – Olot julkaisi debyyttisinglen ja pysähtyneen musiikkivideon

Helsinkiläisen indiepop-yhtye Olot julkaisi tänään debyyttisinglen ja videon Tässä kohtaa tuntuu.  Bändi pyrkii vangitsemaan hetkiä ja erilaisia tunnetiloja elämästään. ”Olot voi kuulostaa vaikka öisiltä kotimatkoilta ja dösäpysäkeiltä”, kuvaa olotlainen Antti Soulanto. Esikoissinglellä aamuyö on unenomainen ja pysähtynyt tila, jossa pienikin liike on suuri tapahtuma. Biisin video on lähtökohdalleen uskollinen.

Miltei kahden vuoden ajan kappaleitaan kypsytellyt kolmikko haluaa purkaa kaikki pakkomielteensä ja tunteensa paperille. Syntikoiden äärellä vietetyt yöt ovat muokanneet nuo tunteet ääniksi. Biisien tekstit taas perustuvat Anttin puhelimeen tehtyihin äänipäiväkirjamerkintöihin.

Yhtye kertoo seuraavansa itseään kärpäsenä katossa ja dokumentoivansa havaintojaan myös Instagramiin.

Olot kantaa Suomen musiikkikentälle oman tuolinsa, pistää oskillaattorit lämpenemään ja sytyttää röökin. Aurinko nousee tai laskee.

Tuoleilla istuvat Lauri Antikainen, Antti Soulanto ja Matti Tervo.

Tässä kohtaa tuntuu YouTubessa.
Tässä kohtaa tuntuu Spotifyssa.

Olot fanisivu Facebookissa
Instagram
YouTube-kanava