Sara Sydämen soul-siskot juhlivat kesän alkua

Sara Sydämen uudella singlellä Sisko juhlitaan kesää ja ystävyyttä notkean soulin tahdissa. Positiivista energiaa huokuvalla soul-pop -videolla tanssitaan auringossa kolmen naisen ja 12 lapsen voimin kesälomatunnelmiin.

Kappaleella vierailevat Saran pikkusisko Prissy ja artistinimellä L.A. tunnettu laulaja- ja lauluntekijä Liisa Tanhuala.

”Me kolme naista koemme vahvaa siskoutta monessa mielessä. Se merkitsee meille toisen tukemista, murheiden ja ilojen jakamista, rinnalla kulkemista. Meille tärkeää on aito yhteys ja ymmärrys toista siskoa kohtaan – tila, jossa hyväksyy toisen valintoineen, virheineen ja vahvuuksineen. Biisi kertoo tästä kaikesta, siskoudesta, naisten välisestä ystävyydestä parhaimmillaan”, Sara kertoo.

Kappaleesta hehkuva voimaannuttava elämänilo ei voi olla välittymättä myös kuulijalle.

”Biisillä haluamme rakentaa siltoja naisten välille ja puhua naisten ja äitien ystävyyden voimasta. Se on myös koko perheen ilo. Haluamme antaa iloa myös kaikille muille tästä ihanasta asiasta: elämä on parasta, kun sen saa jakaa tärkeiden ihmisten, perheen ja ystävien kanssa”.

Sisko on Saran ja L.A.:n yhdessä kirjoittama biisi ja sen on tuottanut Sami Silén. Kappale on Sara Sydämen kolmas single syksyllä ilmestyvältä debyyttialbumilta.

Sisko-video Youtubessa.
Sisko-single Spotifyssa.