Snipe Drive palaa ja emo kohtaa stadionin

Emorockbändi Snipe Drive palaa neljän vuoden tauon jälkeen. Tänään julkaistu single Tomahawks & Boomerangs on tarttuvaa suurisoundista stadionrockia. Jo kappaleen kapalovaiheessa bändi huomasi sen sukulaisuuden suuren yleisön hoilottamien Seven Nation Armyn ja Can’t Take My Eyes Off Youn kaltaisten jalkapallolaulujen kanssa.

Single on ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta neljänneltä pitkäsoitolta.

Tomahawks & Boomerangs syntyi normaaleissa biisikirjoitussessioissa, mutta julkaisuajankohdan läheisyys lähestyvien jalkapallon EM-kisojen kanssa on vienyt bändin omiakin ajatuksia biisin yhteydestä futikseen.

”Altavastaajana on mahdollista pärjätä, kun uskoo omiin vahvuuksiinsa. Huuhkajat on pärjännyt joukkuehengellä ja meillä bändissä parhaat jutut ovat aina tapahtuneet hyvän yhteishengen ansiosta. Altavastaajan asema vain pönkittää sitä, kitaristi Heikki Huurinainen kertoo. Hän on itse entinen jalkapalloilija, jonka oma ura katkesi 17-vuotiaana yhtä aikaa oikean jalan sääriluun kanssa.

Laulun tekstissä käydään pelottomaan taisteluun ylivoimaista vastustajaa vastaan.

”Biisi kertoo intohimosta, uhittelusta, altavastaajan asemasta ylivoimaista vastusta vastaan sekä myös perinteiden voimasta. Siinä missä biisin nimi viittaa Pohjois-Amerikan ja Australian alkuperäiskansoihin, niin kertosäkeessä mennään jo pohjalaisittain puukoin!”, kitaristi ja tekstin kirjoittaja Heikki Huurinainen kertoo.

Tomahawks & Boomerangs Spotifyssa.

Snipe Drive:
Antti Huurinainen – Laulu & kitara
Henna Vaarala – Basso
Pasi Viinamäki – Rummut
Heikki Huurinainen – Kitara

https://www.facebook.com/snipedriveband/