Raivokas, energinen, koukuttava – Snipe Driven Anti-Matter Girl

Snipe Drive lyö pöytään vahvan ehdokkaan vuoden vaihtoehtorockbiisiksi. Tänään julkaistu single Anti-Matter Girl on raivokas, energinen ja koukuttava rockbiisi, joka kurkottaa kohti suuria stadioneita muutenkin kuin soundeiltaan.

Anti-Matter Girlistä julkaistulla videolla nähdään bändin lisäksi musta messias hevosineen.

Suoraan Spotifyn All New Rock ja New Music Friday -soittolistoille noussut Anti-Matter Girl on toinen single Snipe Driven ensi vuonna ilmestyvältä neljänneltä albumilta Soaked. Esimakua tulevasta saatiin kesäkuussa julkaistun Tomahawks & Boomerangs -singlen muodossa.

Anti-Matter Girl Spotifyssa.
Anti-Matter Girl YouTubessa.

Snipe Drive Facebookissa ja Instagramissa.

Snipe Drive:
Antti Huurinainen – Laulu & kitara
Henna Vaarala – Basso
Pasi Viinamäki – Rummut
Heikki Huurinainen – Kitara