Sara Sydämen single Toivon kiteyttää tulevan debyyttialbumin teeman

Tänään julkaistu Sara Sydämen single ja video Toivon antaa tarttuvan melodista esimakua Saran 26.11. ilmestyvältä debyyttialbumilta. Haikeista sävyistään huolimatta Toivon huokuu positiivista pop-energiaa ja kasvaa loppua kohden.

Toivon on laulu rakkaudesta, ikävästä ja unelmista. Biisi kertoo tilanteesta, jossa jokainen aamu on mahdollisuus, mutta kun ilta taas pimenee, toivottomuus alkaa puristaa. Silloin voi kuitenkin käydä nukkumaan tietoisena siitä, että herää uuteen aamuun. Sydän voi olla rikki, mutta se korjaantuu.

”Rakkaus on ihmeellinen voima, joka korjaa ja kestää mitä vaan”, Sara Sydän kertoo biisin ydinsanomasta.

Suomalais-kenialaisen Sara Sydämen ytimekkäästi nimetty albumi Sydän ilmestyy perjantaina 26. marraskuuta. Toivon on sydän-teemallaan eräänlainen albumin avainbiisi.

”Levyllä on biisejä mun elämästä sellaisena kuin se on onnistumisineen ja tuskineen tällä hetkellä. Mukana on myös tuliaisia toisesta kotimaastani Keniasta. Toivoisin että ihmiset löytävät itselle resonoivia biisejä levyltä ja tarttumapintoja, oli se suruun tai iloon tai toivoon liittyvää”, Sara kommentoi.

Albumilta aiemmin julkaistut singlet ovat SiskoEx ja Uudestaan. Siskosta ja Exästä on julkaistu myös videot.

Toivon Spotifyssa.

Videot YouTubessa:
Toivon
Ex
Sisko

Sara Sydämen kotisivut, Facebook-sivu, YouTube-kanava ja Instagram.