R. Hentilä & Kelvolliset versio Topi Sorsakoski & Agentsia

Hentilä & Kelvolliset otti tänään julkaistulla debyyttisinglellään käsittelyyn Topi Sorsakoski & Agentsin Kaksi kitaraa -klassikon. Alkuperäistä kappaletta kunnioittava versio kuljettaa kuuntelijan varmoin ottein suomalaisten tanssilavojen tunnelmiin. Yhtyeen voimakaksikko, Rami Hentilä ja rumpali Matias Sassali, on esittänyt biisiä vuosia eri kokoonpanoilla ympäri Suomea osana keikkasettiä.

Yhtye äänitti Kaksi kitaraa livenä studiossa ja kovalevylle tarttui samalla useampi muukin Sorsakosken kappale. R. Hentilä & Kelvollisten suunnitelmissa onkin julkaista Kind of Live -niminen albumi kuluvan vuoden aikana.

”Mun fanitus Agentsiin alkoi vuonna 2007, kun kaveri sai houkuteltua kuuntelemaan Topia Levin kylpylään. En aluksi suostunut, mutta kaveri lupasi tarjota illan ja toimia kuskina. Noh, sen esityksen jälkeen ei ollut paluuta!”, Hentilä nauraa.

Hentilä & Kelvolliset -kokoonpanoon kuuluu Hentilän ja Sassalin lisäksi muun muassa Pate Mustajärvensoololevyltä tuttu basisti Klaus-Erik Wirzenius ja Autoradio-yhtyeen kitaristi Jani Nousiainen. Singlen miksasi Bobby Nieminen.

Kaksi kitaraa -single Spotifyssa.

R. Hentilä & Kelvolliset Facebookissa.