Myrskyvaroitus on annettu – Stormbreakerilta tyrmäävä EP

Tarttuvia melodioita, ammattitaitoista soittoa ja maailmanluokan biisit. Näistä elementeistä on tehty Itä-Suomessa perustetun Stormbreakerin uunituore ”Vengeance” -EP. Bändin itsensä tuottaman neljän biisin vahvan kokonaisuuden on miksannut musiikkialan moniottelija Euge Valovirta.

Stormbreaker syntyi Kolossus-yhtyeessä vaikuttavan Petri Tarvaisen toimesta. Alkuperäinen idea sooloprojektista kasvoi nopeasti bändiksi, kun ympärille löytyi samaa metallinhuuruista ilmaa hengittäneitä kokeneita muusikoita. Tässä ilmassa leijailee sakeana Arch Enemyn ja Marco Hietalan aikaisen Nightwishin kuulas tuoksu. Vahvojen melodioiden lisäksi Stormbreakerin musiikille luonteenomaisia piirteitä ovat Anni Kokkosen korkealle kurottavat vokaalit ja Petri Tarvaisen matalan rosoiset huutolaulut.

 

 

 

 

 

 

 

”Vengeance” -EP
Spotifyssa
Deezerissä
iTunesissa
Apple Musicissa
Tidalissa
Amazonissa

Kokoonpano
Petri Tarvainen – laulu
Anni Kokkonen – laulu
Tomi Virtanen – kitara
Jaakko Kauppinen – kitara
Tatu Heikkinen – basso
Sami Ratilainen – rummut

Stormbreaker
Instagramissa
Facebookissa