Car Radio on The Odorantsin ja Perry Leenhoutsin yhteistyön juhlaa

The Odorantsin perjantaina ilmestyneen, The Curea ja Ramonesia yhdistelevän singlen Car Radion sävellys ja sanoitus on The Travoltasin laulajan Perry Leenhoutsin ja The Odorantsin yhteistyön juhlaa.

Tarttuvilla melodioilla kyllästetty poppunkrock-biisi syntyi Tukholmassa studiossa, jossa yhtye oli äänittämässä uutta albumiaan Love Songs Never Die. Hollantilais-amerikkalainen Perry Leenhouts toimi levyn sekä äänittäjänä että tuottajana ja äänitysten lomassa syntyi Car Radio. Albumi ilmestyy 19. tammikuuta.

Klikkaa ja kuuntele biisi Spotifyssa

Car Radio on tulevan albumin toinen singlelohkaisu ja se näki perjantaina päivänvalon myös bändin rumpalin Jaakko Sloten ohjaamana videona, joka on kuvattu Pohjois-Suomen erämaamaisemissa. Albumin ensimmäinen single oli syyskuussa julkaistu As Above So Below.

Love Songs Never Die on seinäjokelaislähtöisen, vuonna 1995 perustetun The Odorantsin neljäs albumi. Bändin aiemmat pitkäsoitot ovat Beat The Odorants (BMG, 2003), Counting Wolves (Moby Disc, 2007) ja vuonna 2021 vuosien tauon jälkeen rivinsä kasanneen bändin paluulevy When Tigers Used To Smoke.

The Odorantsin levy-yhtiö on italialainen punklafka Striped Records, joka on julkaissut muun muassa The Queersinja Screeching Wheeselin levyjä.

Kokoonpano:
Anssi Odorant: Vocals/Guitar
Jaakko Odorant: Drums
PC Odorant: Bass

Facebook | Instagram

– Car Radio Spotifyssa ja Apple Musicissa.
– Car Radio -video YouTubessa.