The Odorantsin albumi Lovesongs Never Die on poppunkrockin täysosuma

The Odorants nostatti odotukset Lovesongs Never Die -albumia kohtaan korkealle levyltä lohkaistuilla sinkuillaan. Niistä jokainen kurotti kohti täydellisyyttä omassa poppunkrock-genressään. Tänään julkaistu albumi lunastaa nuo lupaukset komeasti.

Lovesongs Never Die – albumilla bändi on onnistunut kirkastamaan olemuksensa timanttisiksi pophelmiksi. Levyn biisejä hallitsevat vangitsevat kitarariffit ja laulumelodiat. The Odorantsin reitti musiikilliseen kultasuoneen löytyi tukholmalaisessa studiossa yhteistyössä äänittäjä ja tuottaja Perry Leenhoutsin kanssa. Leenhouts tunnetaan myös The Travoltasin laulajana.

Albumilta julkaistut singlet ovat saaneet ylistävää palautetta. Desibeli kirjoitti marraskuussa ilmestyneestä Car Radio -singlestä näin: ”Car Radio on sanalla sanoen täydellinen punkrockpoppis, jonka kertosäkeen melodia tarttuu kerrasta kiinni, eikä kuitenkaan turhauta simppelillä hittimäisyydellään”.

The Odorants juhlistaa uuden albumin julkaisua myös keikoilla. Huomenna yhtye astuu lavalle levyjulkaisukeikallaan Helsingin Bar Loosessa.  Ensi viikolla bändi lähtee Italiaan neljän keikan kiertueelle yhdessä The Veteransin kanssa.

Love Songs Never Die -albumi on seinäjokelaislähtöisen, vuonna 1995 perustetun The Odorantsin neljäs albumi. Siltä aiemmin julkaistut singlet ovat Car RadioTransylvanian Schredder, Funeral ja As Above So Below.

The Odorantsin levytyshistoriaan kuuluvat albumit Beat The Odorants (BMG, 2003), Counting Wolves (Moby Disc, 2007) ja vuonna 2021 vuosien tauon jälkeen rivinsä kasanneen bändin paluulevy When Tigers Used To Smoke (Harava Records).

The Odorantsin nykyinen levy-yhtiö on italialainen punklafka Striped Records, joka on julkaissut muun muassa The Queersin ja Screeching Wheeselin levyjä.

Love Songs Never Die -albumi Spotifyssa ja Apple Musicissa.

The Odorantsin levynjulkaisukeikka
LA 20.1. Bar Loose, Helsinki
w/ Strum 101 ja Custody
Facebook-tapahtuma

The Veterans & The Odorants Tour in Italia:
25/1 – Torino @ Blah Blah
26/1 – Como @ Joshua Blues Club
27/1 – La Spezia @ Skaletta Rock Club
28/1 – Cesena @ Riot

Kokoonpano:
Anssi Odorant: Vocals/Guitar
Jaakko Odorant: Drums
PC Odorant: Bass

Facebook | Instagram