The Odorants viimeinen singlevaroitus ensi viikon Lovesongs Never Die -albumilta

Pop-punkrockin lipunkantaja The Odorants julkaisi tänään singlen ja videon Funeral. Raikkaan energinen ja tarttuva biisi on viides ja samalla viimeinen ennakkolohkaisu Lovesongs Never Die -albumilta, joka näkee päivänvalon ensi viikolla.

Odotukset tulevaa Tukholmassa äänitettyä albumia kohtaan ovat nousseet single singleltä. The Odorants on löytänyt reitin musiikilliseen kultasuoneen yhteistyössä äänittäjä ja tuottaja Perry Leenhoutsin kanssa. Leenhouts tunnetaan myös The Travoltasin laulajana.

Love Songs Never Die -albumi on seinäjokelaislähtöisen, vuonna 1995 perustetun, The Odorantsin neljäs albumi. Siltä aiemmin julkaistut singlet ovat Car RadioTransylvanian Schredder, Goodbye 219 ja As Above So Below.

Albumin julkaisun myötä The Odorants lähtee myös tien päälle. Tammikuun lopussa yhtye suuntaa Italiaan neljän keikan kiertueelle yhdessä The Veteransin kanssa.

– Funeral-single Spotifyssa ja Apple Musicissa.
– Funeral-video Youtubessa (julkaisu tänään klo 19:00)

The Veterans & The Odorants – Tour in Italia:
25/1 – Torino @ Blah Blah
26/1 – Como @ Joshua Blues Club
27/1 – La Spezia @ Skaletta Rock Club
28/1 – Cesena @ Riot

Kokoonpano:
Anssi Odorant: Vocals/Guitar
Jaakko Odorant: Drums
PC Odorant: Bass

Facebook | Instagram

Levy-yhtiö:
Striped Music