The Odorantsilta energiaa tihkuva poppunksingle Goodbye 219

The Odorants jatkaa tiivistä sinkkujen julkaisua tammikuussa ilmestyvän Love Songs Never Die -albumin tiimoilta. Tänään ilmestynyt Goodbye 219 on jo neljäs tulevalta pitkäsoitolta lohkaistu single neljän kuukauden sisällä.

The Odorantsin julkaisema sinkkusarja nostattaa odotuksia tulevaa Love Songs Never Die -albumia kohtaan, sillä kaikki neljä biisiä kurkottavat kohti täydellisyyttä omassa genressään. Levyltä aiemmin julkaistut singlet ovat Car Radio, Transilvanian Shredder ja As Above So Below.

Goodbye 219 on energiansa tarttuvien melodioiden ja vahvojen kitarariffien kautta esille purskauttava kappale. Kahden edellisen singlen tavoin myös Goodbye 219 -biisistä ilmestyy video, jonka on ohjannut bändin rumpali Jaakko Slotte. Video julkaistaan tänään klo 16.00.

Perjantaina 19. tammikuuta päivä ilmestyvä Love Songs Never Die on vuonna 1995 perustetun yhtyeen neljäs albumi. Aiemmin on julkaistu pitkäsoitot Beat The Odorants (BMG, 2003), Counting Wolves (Moby Disc, 2007) ja vuonna 2021 vuosien tauon jälkeen rivinsä kasanneen bändin paluulevy When Tigers Used To Smoke (Harava Records).

The Odorantsin levy-yhtiö on italialainen punklafka Striped Records, joka on julkaissut muun muassa The Queersin ja Screeching Wheeselin levyjä.

 

Tulevalta Love Songs Never Die -albumilta aiemmin julkaistut singlet ja videot:


Kokoonpano:
Anssi Odorant: Vocals/Guitar
Jaakko Odorant: Drums
PC Odorant: Bass

Facebook | Instagram