Tanskalaisen rockin superkokoonpano Superloader kurkottaa kohti stadioneita

Tanskalaisen rockin perinteitä ylväästi kantavalta Superloaderilta ilmestyi tänään uusi single ja video Leaving You, Leaving Me.

Suurisoundisen hard rockin, grungen ja stonerin cocktail viimeistellään niin reilulla tujauksella koukuttavia melodioita, että yhtyeen matka kohti stadioneita ja festivaalien päälavoja vaikuttaa väistämättömältä.

Superloaderin laulaja-kitaristi Bjørn “Billy” Poulsen muistetaan bändistään Black City, jonka single Summertime oli iso hitti Suomessakin. Yhtyeen basistin Anders Kjølholmin cv:stä löytyy muun muassa Volbeat, kitaristi Nicolaj René Jensen on puolestaan vaikuttanut yhtyeessä Rambling Vibes ja rumpali Kristian Buch Blå Nætterissa.

Leaving You, Leaving Me esittelee Superloaderin energisemmän puolen. Nelihenkinen bändi jyskyttää biisillä eteenpäin tuskin raiteita koskettavan höyryveturin lailla kiiruhtaessaan kohti seuraavaa asemaa pölyävällä preerialla.

Superloader kertoo arvostavansa The Darknessin, Foo Fightersin ja Queens Of The Stone Agen kaltaisia bändejä. Näistä viimeksi mainitun biisi Song For The Dead oli iso inspiraation lähde Leaving You, Leaving Me -singlen kirjoittamisessa ja tuotannossa.

”Leaving You, Leaving Me on ehdottomasti kuitenkin biisi elossa oleville ihmisille ja niille, jotka haluavat elää elämänsä täysillä!”, bändin laulaja-kitaristi Bjørn kertoo.

Superloader valmistelee parhaillaan kakkosalbuminsa julkaisua. Debyytti Travel in Time ilmestyi vuonna 2016 ja sen jälkeen bändi on julkaissut kaksi EP:ta ja lukuisia sinkkuja.

Leaving You, Leaving Me -single Spotifyssa ja Apple Musicissa.
Leaving You, Leaving Me -video YouTubessa.

Kokoonpano:
Bjørn “Billy” Poulsen: Lead Vocal & Guitar
Anders Kjølholm: Bass & Choir
Nicolaj René Jensen: Guitar & Choir
Kristian Buch: Drums & Choir. Former band

Facebook | Instagram | YouTube