Jaden uudella singlellä saavuttamaton rakkaus on täynnä toivoa

Jadelta ilmestyi tänään uusi single Jäin katsomaan perään. Kuulijoille on tarjolla monitasoinen kokemus täynnä melankolisia tunnemaailmoja, toivoa ja iloa. Kappale edustaa laulaja-lauluntekijä Jaden energisempää ja iloisempaa puolta ja on samalla luontevaa jatkoa hänen aiemmille julkaisuilleen.

Jäin katsomaan perään kertoo rakkauden kahdesta eri puolesta, jotka hallitsevat mieltä ja sydäntä samaan aikaan, vaikka periaatteessa kumoavatkin toisensa. Biisi on kertomus järisyttävästä kohtaamisesta, joka on jättänyt ihmiseen pysyvän jäljen. Jotain on jäänyt myös avoimeksi ja ilmaan leijumaan. Vaikka rakkaus vaikuttaa saavuttamattomalta, toivoa ei menetetä – jos ei nyt, niin ehkä sitten seuraavassa elämässä.

”Tekstintekijänä tää oli mulle iloinen ja hauska sanaristikkoteos, joka on täynnä monen tason riimejä ja sanaleikittelyä. Sanoittajana sain ikään kuin olla huvipuistossa tätä biisiä tehdessä, ja toivon että jotain tuosta leikittelystä siirtyy myös kuuntelijoiden korviin”, Jade kertoo innostuneena biisin tekstimaailmasta.

Inspiraation herättyä kappale syntyi kuin itsestään. Jade istui kitara sylissä ja piano kädenmitan päässä ja jo ensimmäisten sävelten jälkeen ”biisin teksti soljui vauhdilla minusta ulos”, Jade ilmaisee. Myös kappaleen lopullinen sävellys ja sovitus hahmottuivat jo samana iltapäivänä.

”Jännitteistä ja vaikeista hetkistä huolimatta tämä on mulle ehdottomasti kuitenkin hyvän ja iloisen energian biisi. Siksikin on ihanaa, että tästä tehtiin tällainen vauhtibiisi – eka Jade-biisi, jota vois ihan oikeasti vaikka tanssia”, Jade kertoo innostuneena.

Singlen lopputuotannosta ja soundimaailmasta vastasi Jaden luottotuottaja Timo Ruokola. Hän on luonut pitkälti myös Piirrä kartta minuun ja Maailmanloppu -sinkkujen äänimaisemat. Suurisoundinen elektro ja kerrokselliset äänimaisemat yhdistävät kaikkia näitä biisejä.

Jäin katsomaan perään on Jaden toinen julkaisu pitkän tauon jälkeen, ja jo tässä vaiheessa on selvää, että se tulee olemaan yksi valmisteilla olevan debyyttialbumin avainbiiseistä.

Jäin katsomaan perään -single Spotifyssa ja Apple Musicissa.